LnwSe4Sg

SIROJ brengt album ‘Among My Souvenirs’ uit inclusief artsy video’s

Vandaag brengt SIROJ zijn album ‘Among My Souvenirs’ uit, die compleet gemaakt wordt door een prachtige korte film die later te zien zal zijn. Eerder deze maand gaf de producer al een releaseparty in De School wat met live performances en de vertoning van de film een samensmelting van beeld en geluid was. En nu is het dus zover; het album van SIROJ met Yung Nnelg, Joya Mooi, Cero Ismael en Dusty is hier.

unnamed

‘Among My Souvenirs’ bevat twaalf muzikale souvenirs van de laatste twee jaar die SIROJ heeft gemaakt, die elk gaan over thema’s zoals geluk en liefde maar ook over verdriet en verlies. De samenwerking met de artiesten zoals Dusty en Joya Mooi is begonnen bij de producties van SIROJ, waar zij zich door lieten inspireren. Bij elk nummer hoort een andere, korte videoclip en samen vormt dat één film.

In de volledige film en in de nummers staan twee personen centraal; een koppel dat hun ups en downs laat zien. Deze rollen worden gespeeld door Lianna De Vries en William Los. Verder is de film door Daniël Sumarna en Daan van Citters geregisseerd. De film was tot nu toe enkel volledig te zien tijdens de releaseparty, maar de losse video’s en uiteindelijk de volledige korte komen de komende tijd online via SIROJ’s Instagram dus houdt dit in de gaten.