KAFTIVALxBALLINNN (1)

Slaap niet en kom 15 september naar KAFTIVAL ’17

Vorig jaar ging het dak er al af, maar dit jaar belooft het helemaal gekkenhuis te worden bij KAFTIVAL ’17. In het pand van KAF in Almere is er een line-up die zodanig alle kanten opspringt, dat er voor iedereen wat leuks tussenzit. Van grote namen tot lokaal talent en van festivalslopende live-acts tot dj’s. Er zijn zelfs cabaretiers die optreden! We zijn dus bloedserieus als we zeggen dat je onmogelijk op dit festival kunt slapen. Vorig jaar was het packed met 3000 mensen en ging het er ongeveer zo aan toe:

Met 8 stages op het Almeerse festival kun je zelf kiezen of je wilt springen bij Lil Kleine, trappen bij Wilde Westen of moshen bij Ray Fuego en GRGY. Als je denkt dat dat alles is wat de line up te bieden heeft; think again. Er zijn namelijk ook nog optredens van bijvoorbeeld SBMG, Equalz, Paul Sinha, Leafs, Vic Crezée en YOUNGBAEKANSIE. En zelfs dan zijn alle namen nog lang niet genoemd. Kijk zelf maar.

Wat KAFTIVAL ’17 ook uniek maakt, is de ruimte die het festival biedt aan bekende YouTubers. De laatste tijd schuiven de werelden van hiphop en YouTube steeds meer in elkaar. In plaats van stug de boot af te houden, biedt KAFTIVAL beide scenes de kans om een zo gevarieerd mogelijke line up te verzorgen. Want wat te denken van YouTubers zoals Ta Joela, Defano Holwijn en Armoowasright? Juist, die zijn er ook bij.

Los van al dit muzikale geweld, is er ook alle gelegenheid om bij te komen. Daarom is er de ruimte voor comedy en cabaret, zodat je rustig kunt bijkomen met een smile. Al willen we wel waarschuwen voor spierpijn in je lachspieren, want met gasten als Jorgen Raymann, Raoul Heertje en Arie Koomen zit die kans er dik in. Als je weer helemaal bent opgeladen met positieve vibes en grappen, kun je er weer tegenaan om verder te knallen bij alle andere acts.

Ons advies is dus duidelijk: snooze niet voordat je ineens naast kaartjes voor KAFTIVAL ’17 grijpt. Wij weten in ieder geval for damn sure waar we op vrijdag 15 september te vinden zijn. Beter ben je ook daar.