1499353324_Onlinefoto-snapking

Snapking voor de rechter wegens verkrachting

Inmiddels kennen we Snapking allemaal als een beetje iemand die over het algemeen niet erg positief in het nieuws verschijnt. Vandaag werd dit weer bevestigd met misschien wel het dieptepunt van zijn carrière: voor de rechter verschijnen voor verkrachting.

Snapking, die in het echt Tim van Teunenbroek heet, heeft volgens de zaak tussen december 2013 en juni 2014 een meisje hebben gedwongen om seks te hebben. Hierbij komt ook nog dat hij de handeling zou hebben gefilmd en de beelden naar de familie en vrienden van het meisje zou hebben gestuurd. Later zou hij de vader van het meisje hebben bedreigd.

De vlogger moest gister verschijnen voor de zaak maar had blijkbaar iets anders te doen. De rechtszaak is door zijn afwezigheid verplaatst naar 16 april. Toen de verkrachting plaats vond was Tim minderjarig en daarom zal de zitting achter gesloten deuren plaatsvinden.

Snapking hield de media niet alleen bezig met pranks faken. Een paar jaar terug kreeg Tim al een taakstraf voor het beledigen en vernederen van een jongen met het syndroom van Down. Vorig jaar werd hij ook al door de media uitgekotst omdat hij verdiende aan jongeren die hem konden bellen voor geld, hij nam namelijk van de 20.000 bellers maar bij een paar mensen de telefoon op. Nu is er ook nog een zaak over verkrachting, het ziet er dus niet heel goed uit voor Tim. We zijn benieuwd hoe het af gaat lopen met de zaak. In april wordt hopelijk meer duidelijk.