Sneakerness

Sneakerness organiseert eerste Nederlandse inzamelingsactie

Sneakerness is het tofste sneakerevent wat in Europa georganiseerd wordt, en het evenement vindt deze keer ook weer in Rotterdam plaats. Op het event kunnen sneakerheads van alles doen in thema; van sneakers shoppen, tot exposities bezoeken en je sneakers laten schoonmaken.

unnamed (2)

Dit jaar vindt er een nieuw onderdeel plaats in het sneakerwalhalla: in Rotterdam wordt de eerste Nederlandse inzamelingsactie georganiseerd voor een goed doel, waar elke bezoeker van Sneakerness aan mee kan doen. Het werkt zo; jij neemt je oude paar sneakers mee die je niet meer draagt, levert deze in bij het event en vervolgens wordt deze in de ‘sneaker boom’ gedaan. Ze maken een zo groot mogelijke boom met schoenen en deze worden dan uitgedeeld met de bus in verschillende landen in Afrika – daar worden een hoop mensen blij van.

unnamed

Als je je sneakers inlevert, krijg je een lot waarmee je ook nog eens kans maakt op een groot prijzenpakket; een win-win situatie dus. Verder is er op het event nog genoeg te doen om je weekend mee te vullen: een foto expositie, een kapper, een nagelstudio en een Woei fashion sale.

Mocht je dus nog een oud paar Nike’s, PUMA’s of whatever thuis hebben liggen – neem ze mee naar Sneakerness. Het event vindt plaats op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019 in de Onderzeebootloods in Rotterdam, voor tickets check je de site.

unnamed (1)