Schermafbeelding 2019-10-04 om 10.23.51

Snelle viert 24e verjaardag met aankondiging album ‘Vierentwintig’

Snelle heeft er al een super succesvol jaar op zitten, met de releases van zijn twee EP’s ‘Beetje Bij Beetje’ en ‘Nog Een Beetje’. Maar daar laat hij het niet bij. Snelle kondigde gisteravond op zijn Instagram aan dat er deze maand nog een album uitkomt, om zijn 24e verjaardag te vieren.

“ALBUM! Wie jarig is trakteert. Vandaag ben ik 24 jaar geworden. Op de 24e van deze maand breng ik mijn album “Vierentwintig” uit. Ik kan niet wachten om het muzikale dagboek van mijn meest bijzondere (24e) levensjaar te delen met jullie. Ik ben trots en dankbaar richting iedereen die heeft meegewerkt en met name alle fans. Hier alvast het artwork.”

 

Na de vorige EP’s uit gebracht te hebben, stond Snelle deze zomer op een groot aantal festivals en feestjes zoals WOO HAH!, Appelsap Festival en Paaspop. Hij ontving een gouden plaat en scoorde zijn eerste top 40 nummer één hit met ‘Reunië’ – een nummer tegen pesten, waardoor hij ook mee deed aan ‘De Week Tegen Pesten’.

Snelle’s laatste release is die met Marco Borsato – Lippenstift. Ook dit was weer een droom voor hem die uitkwam. Nu komt hij dus eindelijk met een album, we zijn benieuwd met welke nieuwe singles Snelle zal komen. Het album wordt waarschijnlijk uitgebracht op zijn eigen label ‘Lieve Jongens‘ die hij onlangs startte.

Snelle live zien? Hij staat binnenkort samen met Ares en Bokoesam in Tivoli Vredenburg, Utrecht.