Processed with VSCO with av4 preset

SNIPES biedt 1 iemand de kans om je rap-carriére te kickstarten met de ‘SNIPES Sound Booth’ contest

Het is 2019 en we zijn gewend geraakt aan de viral challenges die eens in de zoveel tijd opduiken op het internet. Helaas hebben de challenges geen echte beloning, behalve wat views en likes op Instagram. SNIPES brengt hier verandering in met de ‘SNIPES Sound Booth Challenge’.

Ze bieden namelijk een gigantische kickstart voor opkomende rappers die mee doen aan de challenge: een videoclip t.w.v 4000 euro, een beat van Milli On Go!, Nike en SNIPES kleding t.w.v 1000 euro, een cashbedrag van 2500 euro en je eerste single zal worden gecovered door mediakanalen ParraTV, RapnieuwsTV en CONVO Talkshow. Zo zorgen ze ervoor dat zij de eerste stap richting werelddominatie samen met jou zetten.

Processed with VSCO with av4 preset

De contest? Die is simpel: drop een 16 bars op een van de beats in de SNIPES Sound Booth, die gevestigd is in de SNIPES Store in Amsterdam, Damrak 1-5. De beats kan je hier vinden als je wilt voorbereiden. Via de site kan je een plekje in de booth reserveren. Vanaf dan is het een kwestie van langsgaan en je engste sessie droppen.

Vervolgens download je de sessie op je telefoon via een QR-code, en post je deze op je Instagram met de hashtag #SnipesSoundBooth in de caption. Vier weken lang wordt er wekelijks 2 selecties gemaakt – eentje door RapnieuwsTV en eentje door ParraTV en hieruit wordt er wekelijks eentje gekozen die door gaat naar de volgende ronde.

Processed with VSCO with av4 preset

Om de mogelijke drukte voor te zijn, hebben ze het mogelijk gemaakt om een plekje in de booth te reserveren via deze link. De challenge gaat maandag officieel van start, dus begin je notities erbij te pakken en begin alvast te pennen – dit is een kans die je niet zomaar krijgt. Check de video hieronder voor alle informatie: