93b2e73b-ee04-4d45-9254-9bd75c629e03

SNIPES brengt de outfits van Stranger Things tot leven met retro kledingcollectie

Deze zomer komt eindelijk het langverwachte derde seizoen van Stranger Things uit. Om dit te vieren komt SNIPES net op tijd voor de zomer met een speciale 80’s inspired Stranger Things kledingcollectie die volledig in het teken staat van dit nieuwe seizoen.

Het seizoen speelt zich af in 1985, in Hawkins, Indiana. De personages moeten dealen met volwassen worden; ze raken verliefd, gaan ieder hun eigen weg en krijgen andere interesses. En dan moeten ze nog proberen elkaar niet uit het oog te verliezen want vriendschap staat voorop.

De items uit de collectie zijn geïnspireerd op de outfits die de vriendengroep in de serie draagt. Zo hebben ze het bekende witte T-shirt met gekleurde strepen die Max draagt, Will’s gele polo en een pak met het kleurrijke printje dat op Eleven’s jurk te vinden is.

Naast deze items, bestaat de collectie ook uit drie zomerse petten, twee fannypacks, sokken en een rugzak zodat je deze zomer helemaal in retro Stranger Things stijl kan rondlopen. Op 4 juli komt de SNIPES x Stranger Things 3 collectie uit in de SNIPES winkels en natuurlijk in hun webshop. Hieronder check je alvast een aantal van de toffe items op beeld.

snipes_st_pr_image_11

snipes_st_pr_image_12

snipes_st_pr_image_13

snipes_st_pr_image_14

snipes_st_pr_image_15

snipes_st_pr_image_16

snipes_st_pr_image_17

snipes_st_pr_image_19