Screen Shot 2018-10-29 at 17.34.18

Snipes en Puma presenteren capsule collectie voor B-Boy competitie ‘Battle of the Year’

Op 17 november vind in Frankrijk weer de jaarlijkse B-boy wedstrijd ‘Battle of the Year’ plaats. B-boy crews over de hele wereld komen af op deze competitie om te strijden voor de eerste plek. Naast dat breakdance een sport is dat voornamelijk gaat om skills, is het ook niet onbelangrijk om er fly uit te zien op het podium.

Dit is waar Snipes en Puma te pas komen. Ze hebben namelijk, speciaal voor ‘Battle of the Year’, een capsule collectie ontworpen. Puma, en vooral Puma Suede, behoren vanaf het begin tot de breakdance-cultuur en zijn de perfecte partner om samen met Battle Of The Year een iconische breakdance-collectie af te leveren.

De collectie word gepresenteerd door de Vagabond Crew. Deze B-boy crew behoort tot de meest invloedrijke breakdance-crews ter wereld. De Vagabond Crew zijn altijd vooruitstrevend en staan bekend om hun verschillende culturen en sociale afkomst. Dit is een kernwaarde die centraal staat in de breakdance cultuur. Daarom kan niemand de nieuwe SNIPES x Puma x Battle Of The Year-collectie beter presenteren dan de Vagabond Crew.

De collectie bevat Tracksuits, T-shirts, windbreakers en hoodies voor dames en heren, geïnspireerd door tijdloze, sportieve breakdance-looks. Daarnaast bevat de collectie ook 2 Puma Suede’s in een witte en een zwarte colorway. Beide schoenen bevatten aan de ene kant een oranje streep, waarbij de andere schoen een wit of zwarte streep heeft.

De collectie is vanaf nu te verkrijgen in de verschillende Snipes stores en natuurlijk in de online webshop. Check het lookbook gepresenteerd door de Vagabond Crew hieronder.

2_05-BOTY4_05-BOTY 4_03-BOTY 4_01-BOTY 3_01-BOTY 3_03-BOTY 3_05-BOTY 2_03-BOTY 2_01-BOTY 1_05-BOTY 1_03-BOTY 1_01-BOTY