Schermafbeelding 2019-07-03 om 16.12.01

SNIPES komt nog even met de sickste last minute Woo Hah give-away ooit

Volgend weekend vind het grootste hiphopfestival van Nederlands weer plaats, WOO HAH! Dagtickets zijn al uitverkocht, weekendtickets bijna en de felbegeerde bungalows naast het festivalterrein waren al na een paar dagen sold out. Balen, behalve voor de lucky few.

Jij kan echter één van die lucky few zijn. Heb je nog geen weekendtickets? Of heb je ze wel, maar slaap je op een camping of een Airbnb ergens in België? SNIPES got you.

Zij geven namelijk zes weekendtickets inclusief een 6 PERSOONS BUNGALOW weg. Alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook Nike en Snipes outfits om een heel weekend in te shinen. Ja, we know. Gestoord. En kans maken is best easy. Hoe? Volg.

1. Ga naar een Snipes store bij jou in de buurt en maak een foto met jouw squad (dit hoeven niet 6 personen te zijn, mag ook met minder)

2. Post deze foto op je IG feed met de hashtag #SNIPESWOOHAHSQUAD

3. Volg @woohahfest & @snipes op Instagram

De winnaars worden op 8 juli via @snipes bekend gemaakt! Dit betekent dat je tot 7 juli middernacht kunt meedoen aan de actie.

Zo simpel is het, ga dus snel naar de dichtbijzijnde SNIPES store en wie weet zien we jou volgend weekend in Tilburg. Succes!


Dit bericht bekijken op Instagram

De bungalows van @woohahfest waren binnen een week uitverkocht – maar toch is het @snipes gelukt om er nog eentje te bemachtigen.🔥Sterker nog: ze geven hem weg. Inclusief 6 weekendtickets + @snipes en @nike drip voor 6 personen. En dat allemaal aan één uitverkoren squad. Willen jij en je squad meedoen? Hebben jullie al tickets maar wil je graag comfortabel slapen? Of heb je nog helemaal niks en wil je gewoon naar Woo Hah? Maakt niet uit – iedereen mag meedoen. Zo maak je kans: 1. Ga naar een Snipes store bij jou in de buurt en maak een foto met jouw squad 2. Post deze foto op je IG feed met de hashtag #SNIPESWOOHAHSQUAD 3. Volg @woohahfest & @ snipes De winnaars worden op 8 juli via @snipes bekend gemaakt!

Een bericht gedeeld door BALLINNN’ (@ballinnnmag) op