joints

Snoop dogg heeft iemand in dienst om 24/7 zijn joints te draaien

Dat Snoop dogg een pothead is, is algemeen bekend, maar het blijkt dat de zakenman daarbij ook nog bijzondere banen creëert. In een recente aflevering van de Howard Stern Show liet hij weten dat hij een fulltime joint roller in deinst heeft om 24/7 de perfecte joints te draaien.

Snoop is erg onder de indruk van de manier waarop zijn joints roller kan verschijnen met precies wat hij nodig heeft.

“That motherfucker is like Lurch from the Addams Family. ‘You rang?'”

Seth Rogen, die ook in de show verscheen en rond Snoop heeft rondgehangen om de roller aan het werk te zien, bevestigde het verhaal.

“He knows how to gauge the look on someone’s face when it seems like they want a blunt and if they do, he gives you one,” deelde Rogen.

“That motherfucker’s timing is impeccable,”

De joints draaier maakt $ 40 duizend tot $ 50 duizend per jaar, volgens Snoop Dogg. Het is een serieuze fulltime baan waar hij zijn brood mee verdient.

“That’s his J-O-B—his occupation,” Snoop said. “On his resume, it says, ‘what do you do? I’m a blunt roller. P-B-R, professional blunt roller.” Snoop zei ook dat de klus gepaard gaat met voordelen zoals gratis wiet.

joints roller is geen op maat gemaakte positie die volledig voor Snoop is gemaakt. Professionele rollers bestaan ​​en vinden manieren om te werken voor high-end rokers.