Snoop Dogg

Snoop Dogg komt inderdaad met mega show naar Amsterdam

De geruchten bleken dus waar te zijn, en nu is het dan ein-de-lijk bekend gemaakt; Snoop Doggy Dogg komt naar onze hoofdstad. Dat is natuurlijk niet zomaar. In het teken van zijn 17e album I Wanna Thank Me gepaard met een documentaire, viert hij zijn 25-jarig bestaan als G.O.A.T (Greatest of All Time).

Afgelopen augustus kwam het ‘I Wanna Thank Me’ album uit en als de Californische West Coast een geluid zou zijn, dan was het wel dit album geweest. De naam van de Tour, album en documentaire is afgeleid uit het dankwoord van Snoop toen hij werd ingehuldigd in de Hollywood Hall Of Fame.

The Doggfather zou natuurlijk geen Snoop Dogg zijn als hij niet groots zou uitpakken. Daarom heeft hij niet alleen het ‘I Wanna Thank Me’ album gereleased, maar ook een documentaire. Deze is op Youtube te zien en blikt terug op zijn 25 jaar durende carrière. Zo gaat hij dieper in op  zijn succesvolle zaken visies, sport, koken, acteren, gamen en hosting. En nu dus een mega tour met al z’n West Coast matties.

Een feestje bouw je niet alleen, samen met zo een beetje alle California legends (Warren G, Tha Dogg Pound, RJmrLA, Obie Trice en D12) gaat Snoop Dogg ervoor zorgen dat het dak bij Ziggo Dome er helemaal af gaat. Dat wil je natuurlijk niet missen, dus be there or be square! Tickets zijn vanaf maandagochtend 10:00 in de verkoop via de I Wanna Thank Me website.

snoop dogg