snoop

Sony geeft je deze zomer gratis toegang tot PS Plus games

We gaan onze festivals sowieso allemaal missen deze zomer, maar gelukkig hebben we Netflix, Videoland, Pathé Thuis en Amazon Prime om ons thuis wat gezelschap te houden. Ook al worden er weer crazy hoge temperaturen verwacht, kun je soms behoefte hebben om binnen te chillen.

En als je dan tóch iets actievers zoekt dan een dope film of serie om te bingen, heeft Sony een kadootje voor alle PS Plus game-liefhebbers. Van 7 juli t/m 3 augustus kun je namelijk als PS Plus member gratis gamen. Dat lees je goed. Gra-tis.

Dit zijn de games die je kunt verwachten:

NBA 2K20

Speciaal voor alle ballers onder ons: NBA 2K20. Stel je eigen winning team samen en ga los op de nieuwe motion engines die de typische stijlen van onze favoriete basketbal legends perfect uitspelen.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Een classic onder gamers: de Tomb Raider franchise met queen Lara Croft in de hoofdrol. Deze game heeft awards in the pocket, waaronder die voor ‘Best Game’ en ‘Excellence in Animation’. Speel die shit uit.

Erica

In Erica deal je als jonge vrouw met de moord op je vader en probeer je uit te zoeken wat er is gebeurd. De game heeft meerdere uitkomsten, gebaseerd op de keuzes die je maakt. Een combi van een filmverhaal en state of the art game play. Spannend!