stagiaireoproep_sep2017

Kom BALLINNN’ versterken als stagiaire vanaf februari

De zomer is hier. Mensen gaan op vakantie en genieten van het weer. Van elkaar. Behalve jij. Jij bent hier, op BALLINNN’, aan het lezen hoe je vanaf februari de tofste stage van de planeet kunt bemachtigen.

BALLINNN’ is namelijk opzoek naar nieuwe stagiaires vanaf januari/februari. Wat dat inhoudt? Een stage bij het grootste online lifestyle magazine voor millennials in Nederland. Een kantoorruimte op 3 minuten van Amsterdam Centraal. Onbeperkt Drake, Ronnie Flex en Gucci Mane op de werkvloer. Inspirerende voorgangers. De tofste stage ooit.

Wij zoeken mensen die in de pen (of het toetsenbord) kunnen klimmen. Die hun mening niet onder stoelen of banken steken. Die verhalen willen vertellen. Die niet tevreden zijn met ‘prima’, maar het onderste uit de kan willen halen.

Momenteel zoeken wij januari/februari (maar eerder beginnen mag al-tijd) naar de onderstaande stagiaires. Klik op de afbeeldingen voor meer info.

BALLINNN redactiestagiaire 2018

BALLINNN' video stagiaire 2018

BALLINNN' design stagiaire 2018

Wij zoeken versterkingen die momenteel studeren op HBO/WO niveau (voor redactie) en MBO/HBO/WO (voor video). Studenten die klaar zijn voor meer; voor het echte werk. BALLINNN’ is een erkend leerbedrijf dat rekent op alle teamleden om samen te werken aan je favoriete online magazine. Verwacht veel ervaring in een jong team en een informele sfeer. Oh, en we doen aan stagevergoeding.

Wees niet bang om de vacatures te delen of te solliciteren. Want we zijn juist op zoek naar toppers als jij. Of als je vrienden. Klik op de afbeeldingen hierboven voor de gedetailleerde omschrijvingen en wie weet, misschien tot snel.