Schermafbeelding 2020-05-26 om 11.23.38

SZA is van plan om allemaal unreleased tracks online gooien

Het is inmiddels al bijna drie jaar geleden dat R&B zangeres SZA haar debutualbum CTRL dropte. Daarna hebben we vrij weinig van haar gehoord behalve een collab met Kendrick Lamar ‘All of the Stars’ voor de soundtrack van de film Black Panther en onlangs nog ‘The Other Side’ met Justin Timberlake. Nu is ze plan een groot aantal nummers te droppen van de afgelopen jaren.

Die laatste, onverwachte collab maakte veel fans blij, want misschien komt de release van een project of album nu toch wat dichterbij. SZA heeft in elk geval niet stilgezeten de afgelopen jaren, want ze wil dus zo’n 20 nummers in één keer droppen. Niet allemaal hele recente muziek dus, maar wel nummers die ze nog nooit eerder heeft laten horen.

SZA’s debuutalbum CTRL haalde veel succes: ze werd genomineerd voor Best New Artist, Best Urban Contemporary Album (Ctrl), Best R&B Song (“Supermodel”), Best Rap/Sung Performance (“Love Galore”) en Best R&B Performance (“The Weekend”). Hopelijk betekent het plan om oudere nummers te releasen, dat ze binnenkort ook nieuwe nummers gaat uitbrengen op de streamingservices, aangezien ze zelf ook tweet het jammer te vinden dat er nooit een ‘Ctrl Deluxe’ album is gekomen. Wanneer dit zo is, dan lees je dat natuurlijk hier.