instagram-tayk47shawty

Tay-K wordt verdacht van nóg een moordzaak

Wie de afgelopen zomer niet van Tay-K heeft gehoord heeft waarschijnlijk onder een hele grote steen geleefd. De 17-jarige rapper uit Dallas heeft heel de wereld laten weten hoe hij on the run was voor de politie met ‘The Race’, nadat hij opgepakt werd voor moord tijdens een woninginbraak. Zijn race duurde niet heel lang en Tay-K, echte naam Tayvon McIntyre, volgde de voetsporen van ander opkomend rap talent Bobby Shmurda en werd vastgezet.

De oorspronkelijke case ging dus over een woninginbraak. Alsof dat niet erg genoeg was: er zijn details boven water gekomen van een andere moordzaak waarin Tay-K verdacht wordt. Het ging om een ruzie voor een fastfood restaurant in San Antonio, waarbij 23 jarige Mark Saldivar neergeschoten werd.

De ruzie begon in een zwarte SUV, tot iemand een pistool trok en richtte op Saldivar, wat er voor zorgde dat hij probeerde te vluchten. De bestuurder van de SUV probeerde hem aan te rijden maar het lukte Saldivar om op het dak te klimmen. Een van de twee inzittenden reageerde door het dak te doorzeven met kogels; Saldivar kwam hierdoor om het leven.

Tay-K is nu dus geïdentificeerd als een van de inzittende van de SUV tijdens deze scène, die gezien kan worden als een stuk uit een James Bond film. Dit is dus niet goed voor zijn lopende cases aangezien de rechter al heeft besloten om de jonge rapper te veroordelen als volwassen man. Of Tay-K daadwerkelijk schuldig is weet alleen hij, maar het maakt in ieder geval geen goede indruk op de rechter die al heeft laten doorschemeren dat de doodstraf een optie is. Over het slecht eindigen van ‘The Race’ gesproken.