Tekashi-69-feb-2018-billboard-1548

Tekashi 6ix9ine’s Ex zegt dat hij haar meerdere malen heeft mishandeld

Zoals jullie weten zit Tekashi 6ix9ine momenteel vast in de gevangenis voor een aantal lopende zaken. Hier komt mogelijk binnenkort een nieuwe zaak bij nadat Tekashi’s ex-vriendin, Sara Molina,  naar buiten kwam met het verhaal dat hij haar meerdere malen heeft mishandeld. Dit vertelde ze afgelopen week aan het platform ‘Daily Beast’, inclusief bewijs materiaal in de vorm van foto’s.

In het gesprek deelt Sara de details van 3 gevallen van huiselijk geweld. Het eerste geval dateerde tijdens een trip naar Dubai in oktober. Tekashi beschuldigde haar ervan dat ze sex had gehad met zijn manager ‘Shotti’. Volgens Sara duurde de aanval 2 uur lang, “He punches me out of nowhere, I was leaking blood.”

Het tweede voorval gebeurde volgens Sara waar hun kind bij was. Dit keer confronteerde ze hem met het feit dat hij een andere vrouw had zwanger gemaakt. Het laatst incident gebeurde nadat 6ix9ine’s video shoot met Nicki Minaj en Kanye West werd beschoten.

Sara Molina geeft verder aan nog geen aangifte gedaan te hebben. Het ziet er allemaal niet goed uit voor onze regenboog rapper.