Schermafbeelding 2020-02-14 om 11.23.54

Waarom de nieuwe film van Wes Anderson met Timothée Chalamet zo veelbelovend is

Wes Anderson heeft deze week eindelijk de trailer gedropt van zijn komende film ‘The French Dispatch’. Het internet reageerde heel enthousiast op de eerste beelden, het is een veelbelovende film. Hieronder zie je een aantal redenen waarom.

Sterrencast

Schermafbeelding 2020-02-14 om 11.45.04
In de film spelen naast Timothée Chalamet ook Saoirse Ronan van de nieuwe hype ‘Little Women’, Tilda Swinton, Willem Dafoe, Jason Schwartzman, Léa Seydoux, Kate Winslet, Elisabeth Moss, Christoph Waltz, Frances McDormand, Benicio Del Toro, Adrien Brody en Rupert Friend.

Wes Anderson


Dit bericht bekijken op Instagram

#GrandBudapestHotel #WesAnderson

Een bericht gedeeld door Wes Anderson Quotes (@quotingwes) op


De films van Wes Anderson staan bekend om de bizarre scenario’s en mooie visuals die tot in de detail perfect zijn. Je kan hem kennen van klassiekers als ‘Isle Dogs’, ‘The Grand Budapest Hotel’- waar hij vier Oscars voor kreeg – en ‘Moonrise Kingdom’.

Het verhaal


Dit bericht bekijken op Instagram

#TheFrenchDispatch trailer releases tomorrow. The film is in theaters July 24!

Een bericht gedeeld door Wes Anderson Quotes (@quotingwes) op


Het verhaal wordt beschreven door Anderson als een liefdesbrief naar journalisten. In de trailer zien we dat er gewerkt wordt aan ‘The French Dispatch’ door een Amerikaanse journalist wie een wekelijks report van wereld gebeurtenissen en andere verhalen deelt van Frankrijk. Het is een komisch drama over journalisten die zogenaamd in een Franse stad zijn in de 20e eeuw. Het verhaal is geïnspireerd op ‘The New Yorker’.

De mooiste kleurenpaletten

Wes Anderson / Color from Andrés Peña on Vimeo.

De films van Anderson zijn zo mooi door de kleurenpaletten met kleuren die dicht bij elkaar liggen en perfect bij elkaar passen. In de nieuwe trailer zie je ook weer de mooie pastel tinten terug, dat belooft weer heel esthetisch te worden.

De trailer
Schermafbeelding 2020-02-14 om 11.23.54
De trailer begint meteen met perfecte symmetrie en daarna komen we gelijk aan bij de kern: we zien gelijk drie verhaallijnen: ‘The Concrete Masterpiece’, ‘Revisions to a Manifesto’ en ‘The Private Dining Room’. De film komt 24 juli uit, de trailer check je hieronder.