Schermafbeelding 2020-07-21 om 13.20.37

PUMA organiseert op 30 juli ‘The Unity Hometour’ met shows van o.a Lauwtje, DJ Abstract

De afgelopen weken kon je al wat animaties langs zien komen van verschillende artiesten als Sarita Lorena, Defano Holwijn en Lauwtje die elk in een PUMA outfit getekend waren. Ze deelden de beelden op Instagram, en uiteindelijk werd duidelijk dat elk  dat ze met zijn allen een show gaan geven.

Op 30 juli vanaf 20:00 uur organiseert PUMA ‘The Unity Hometour’, een tof live-stream event vanuit de Melkweg Amsterdam waarbij de PUMA fam shows gaat geven. Hier horen de artiesten Jay-Way, Sarita Lorena, Lauwtje, Aisha en DJ Abstract bij, maar ook de multi-talents Defano Holwijn, Romy, Hanwe en Noah zijn aanwezig voor een side-show. De show wordt gehost door Veronica en Nesim zal backstage hosten en met de artiesten in gesprek gaan.  Je kunt de show checken via Hometour, een platform waarop je kaartjes kunt kopen voor een livestream-show. Hiermee kun je zonder fysiek aanwezig te zijn, toch van liveshows genieten mét een interactief gedeelte zoals challenges. Een nieuw concept wat helemaal bij deze tijd past.


Dit bericht bekijken op Instagram

Houd je ogen open (notificaties aan), er komt iets aan! Degene die raadt wat eraan komt, wint een prijs. Go! 🤭👇🏿

Een bericht gedeeld door Défano Holwijn (@defano.holwijn) op

Voor PUMA staat ‘Unity’ voor samen één familie zijn zoals de sterke PUMA-fam, maar ook voor samenwerken met de hele wereld om dichter bij elkaar te komen en elkaar te supporten. Naast het event brengen ze ook een nieuwe kleurrijke Unity collectie uit, waarbij een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat om corona wereldwijd tegen te gaan. We zien hier felle kleuren waarbij inspiratie gehaald is uit verschillende vlaggen uit de wereld, om die eenheid weer te symboliseren. Lijkt het event met o.a Sarita Lorena, Aisha en Jay-Way je wel wat? Je kunt online bij het event zijn voor 9,50 door een ticket te kopen via Hometour. Daarmee support je meteen jouw favoriete Nederlandse artiesten die vanwege corona geen grote shows meer kunnen geven. See you there?

EXTRA - BANNER - 02