the-weeknd-legend-of-the-fall-dates-1

The Weeknd staat bovenaan de lijst van artiesten waar mensen naar luisteren tijdens seks

Wie is er niet vies van een beetje goede R&B tijdens de seks? Het kan eer voor zorgen dat de sfeer wat chiller en romantischer wordt. Misschien houd je niet van stiltes, vind je het awkward of wil je gewoon lekker mee bouncen en grooven op bijpasselijke muziek. Dat doen mensen het meest op de muziek van The Weeknd; niet geheel onverwacht, misschien.

The Weeknd staat bovenaan de lijst van artiesten die mensen luisteren wanneer ze seks hebben. Daar mag je toch trots op zijn. De artiesten die daarna op de lijst staan zijn Trey Songs, Usher, Drake, Jeremih en Rihanna. Verder staan namen als Miguel, PARTYNEXTDOOR en Beyoncé. Klinkt inderdaad als goede opties voor een romantisch avodnje.

Toch is The Weeknd echt de winnaar, want hij staat zelfs op nummer één artiesten waarop mensen masturberen. Daarbij staat Post Malone en de red Hot Chilli Peppers ook bovenaan, maar ook Drake, Kanye West en Rihanna waren popualir in dit rijtje. Check de volledige lijsten van het onderzoek onder Spotify gebruikers van het lingeriemerk Pour Moi hier.