4579507781

#THIRSTDAY: Dames, ontmoet Bobby Holland Hanton

bobby-holland-hanton-selfie

Alleen Bobby Holland heeft James Bond, Batman, the Green Lantern én Thorn gespeeld op het witte scherm. Gespeeld? Ja. De twee meter lange, 90 kilo wegende, brede schouders hebbende en superstrakke sixpack hebbende Bobby is namelijk Hollywood’s go-to superheld. Hij is een meester in het aanpassen van zijn lichaam en staat bekend om zijn inlevingsvermogen. “You have to not only look like the actor,” zegt Hanton, “but walk and perform like him, too.”

Tussen opdrachten door doet hij nonstop work-outs om zijn lichaam op ‘zero’ te houden en zodra hij een rol binnekrijgt shaped hij zijn lichaam direct in de vorm voor die rol. Voor Daniel Craig’s James Bond rol transformeerde hij naar een lean, mean machine terwijl hij voor de rol van Thor aka Chris ‘Man Mountain’ Hemsworth, een regelrechte powerhouse werd.

“It’s fairly easy for me to lose or put on weight,” zegt de Stunt-Double. “The difficulty is to gain size but stay lean.” Momenteel is hij bezig om Jupiter Ascending te filmen, de nieuwe film van Channing Tatum. Hij werkt persoonlijk met Channing Tatum om hem in de perfecte fysieke vorm te krijgen. Tatum noemt, mede vanweg Hanton, de rol de ‘grootste fysieke challenge’ die hij ooit gehad heeft.

4579507781 600x600 OB-VI170_1112wo_H_20121112142042 bobby-holland-hanton-stunt-double-thor-2-the-dark-world-2 bobby-holland-hanton-selfie

Eruit zien als Bobby vergt natuurlijk veel workouts, maar volgens Bobby zelf is het 20% trainen, 80% voeding. Wil jij dus dat je hubby eruit komt te zien als de bovenstaande foto’s? Dan vindt je hieronder Bobby’s voedingsschema dat hij gebruikte toen hij voor de rol van Thor trainde:

Breakfast: Gegrilde kalkoenborst, twee gekookte eieren, broccoli, een handvol noten (nohomo), water en groene thee

Mid-morning meal: Gegrilde kip met gestoomde groente

Lunch: Gegrillde vis met avocado en een salade met een theelepel olijfolie

Afternoon snack: Handvol noten (wederom, pause) en een protein shake

Dinner: Grilled steak of tonijn met een gepofte zoete aardappel en broccoli, wortels en avocado

Late-night snack: Gegrilde kalkoenborst

Carb Up: Een keer per week at Hanton een zogenaamde ‘carb re-feed’ om zijn lichaam in de war te brengen. Hij eet dan vier zoete aardappels over de dag gespreid, aangevuld met drie bananen na het trainen en een kom met bruine rijst bij zijn avondeten. Deze switch in zijn eetpatroon zorgt ervoor dat zijn lichaam niet ‘lui’ word en dat het aangemoedigd word om vet te verbranden.