xxxx

Tijdens de POP UP Club draaien de grootste DJ’s ter wereld een keertje geen house

Als je naar de DJ Mag top 100 kijkt dan valt je waarschijnlijk één ding op: de lijst wordt gedomineerd door house. En dat is niet gek, aangezien EDM één van de populairste ‘genres’ wereldwijd is.

Wat mensen vaak niet weten is dat die house DJ’s helemaal geen house achtergrond hebben. Hardwell is opgegroeid met het draaien van Bubbling en Martin Garrix, de nieuwe nummer 1, focuste zich tijdens zijn opleiding op de Herman Brood Academie op veel meer dan alleen house.

Het is dan ook heel tof om te zien dat morgen vijf grote namen, allen vertegenwoordigd in de DJ Mag top 100, een keer géén house zullen draaien. Dit doen zij bij UPPERCLUB x Sidney Samson present: Pop Up Club.

Vijf superstar DJ’s, Sidney Samson, eclectic HipHop en héél véél champagne: dat is waar het morgen allemaal om draait in de Supperclub.

Wil jij gaan gaan? Wij geven 2 x 2 van de allerlaatste kaarten weg. Het enige wat je daarvoor moet doen is een vriend taggen onder deze Facebookpost; de winnaars worden vanavond nog bekend gemaakt!

ADE2016_CS6_TEMPLATE_FESTIVAL_BASIS