tinie-whoppa-graded-hypebrid-16

Tinie strikt Sofia Reyes en Farina voor heerlijke zomer knaller

Ben jij al bezig met het samenstellen van je ‘summer 2020’ playlist? Dan hebben we er nog eentje voor je die je moet toevoegen. De Britse rapper Tinie (voorheen Tempah) heeft namelijk een hele lekkere track uitgebracht: ‘Whoppa’  met de Mexicaanse singer-songwriter Sofia Reys en de Colombiaanse zangeres en rapper Farina. De ultieme combi van drie culturen die samen zorgen voor een heerlijke zomer knaller.

Dacht je dat Tinie verleden tijd was? Think again. De rapper is nog steeds bezig en met deze nieuwe tune maakt hij al helemaal een comeback. Het bevat alles wat een zomer anthem nodig heeft: een dansbare beat, zwoele vocals, Spaanse lyrics en natuurlijk de aanstekelijke ‘Whoppa, Whoppa-a-a-a’. Je ziet zo het strand voor je.

tinie-whoppa-graded-hypebrid-14-closedin

Onlangs bracht de rapper nog een nummer met Tion Wayne uit: ‘Moncler’. In 2017 bracht hij zijn laatste album uit, genaamd ‘YOUTH’. Misschien dat hij met deze banger dichterbij een nieuw project komt. De eerste dame die op ‘Whoppa’ staat is dus Sofia Reys uit Mexico. Zij werd ontdekt door Warner Music Latina nadat ze haar covers op YouTube plaatste. Ze werkte eerder samen Jason Derulo voor het nummer ‘1,2,3’ die in zes landen platinum ging. De ander is Farina, een Colombiaanse artiest die tijdens X Factor als eerste vrouw rapte op nationale televisie in haar land, en in 2017 gesigned werd bij niemand minder dan Jay-Z.

Genoeg gepraat; het is tijd om die tune aan te zetten. Beluister ‘Whoppa’ van Tinie, Sofia Reys en Farina hieronder.