Schermafbeelding 2020-03-25 om 15.51.42

Hier een paar toffe Nederlandse streetwear webshops

Op stap gaan om te shoppen kan voorlopig even niet. Dat is maar goed ook, want anders zouden we elkaar alleen maar besmetten en het is maar beter om even thuis te blijven. Maar dat betekent niet dat je geen leuke items kan scoren. Er bestaan veel Nederlandse streetwear webshops waar je los kan gaan en veel hebben nog kortingen of gratis bezorging ook. Check onderstaande online winkels en houd de economie draaiende.

Ontheblockshop


Deze webshop met streetwear voor vrouwen bestaat al een tijdje en heeft ook weleens pop-up stores in Amsterdam gehad. Je vind er toffe merken als Stüssy, Carharrt en FILA en kleurrijke items als hoodies, overalls en vests.

Freshcotton


Freshcotton draait ook al een tijdje mee in de streetwear game en nog steeds vind je hier toffe streetwear items als hoodies, sneakers, bucket hats, blouses en merken als Daily Paper en The North Face. Hier zijn de shipping kosten gratis, trouwens.

Maha Amsterdam


Deze sneakerwinkel heeft ook een fysieke store, maar ze zijn nu erg actief online bezig wegens de corona crisis. Ze zijn altijd snel met nieuwe sneaker drops en hebben veel unieke pieces. Oja, deze winkel met streetwear is ook voor vrouwen.

OLAF


Bij OLAF van designer Olaf Hussein kan je mooie, eenvoudige streetwear vinden maar ook bijzondere blouses en accessoires. Weer eens wat anders en echt een aanvulling aan je garderobe.

Patta


Patta kon ook niet missen, in de online winkel zie je talloze toffe merken en collabs met het merk zelf. Pas op dat je niet de hele winkel leeg koopt.