fullsizeoutput_1b7c

TOMMY JEANS lanceert toffe wintercollectie met pop-up boot op ADE

De winter is in aankomst, en natuurlijk wil je ook in dit seizoen met goede fits de deur uit lopen. Niet altijd makkelijk met die dikke winterjassen, warme broeken en meerdere laagjes die nodig zijn. TOMMY JEANS releast gelukkig een najaarscollectie met jassen, blouses, shirts en broeken waar je wel gezien in wil worden.

Tijdens ADE organiseren ze een exclusief event op een pop-up boot, waar de nieuwe kledinglijn ‘Limited-edition TOMMY JEANS Fall Heritage collection’ gelanceerd wordt en je deze exclusief kan shoppen als MYTOMMY Member. Daarover later meer, eerst gaan we dieper in op de items zelf. De collectie is een limited edition met daarin 16 moderne versies van de meest iconische items van TOMMY JEANS. Nostalgie staat dan ook centraal in deze drop, maar natuurlijk is de classic TOMMY flag nog steeds overal te zien, maar dan in een nieuw jasje gestoken.

fullsizeoutput_1b85

Met de 16 items kan je een volledige look samenstellen voor zowel mannen als vrouwen; er zitten bovenstukken in als puffer jackers, denim jackets en polo shirts en voor vrouwen een cropped denim jacket, cropped velvet puffer jacket en een velour zip shirt. Maar natuurlijk zijn er ook gewoon jeans aanwezig, geüpgraded met camo print.

fullsizeoutput_1b88

Op 17 en 18 oktober vaart de pop-up boot door Amsterdam en kun je de nieuwe items uit de TOMMY JEANS FALL HERITAGE shoppen. In de MYTOMMY app lees je meer over de exacte vertrektijden en locaties van de boot. Naast het event organiseren ze vrijdag ook een feestje in de Bitterzoet: Appelsap & TOMMY JEANS ADE Special. De eerste 20 mensen die een item uit de collectie kopen, krijgen hier gratis access toe. Wil je ook bij dit feestje zijn? Wij mogen 10 gastenlijst plekken weggeven.

Download de MYTOMMY app en laat weten onder de Facebook post waarom jij hierbij aanwezig moet zijn en wie weet zien we je wel op de boot!

fullsizeoutput_1b87

fullsizeoutput_1b7f

fullsizeoutput_1b89fullsizeoutput_1b86

fullsizeoutput_1b84

fullsizeoutput_1b82

fullsizeoutput_1b81

fullsizeoutput_1b8b

fullsizeoutput_1b7d fullsizeoutput_1b8c fullsizeoutput_1b80 fullsizeoutput_1b7e