Schermafbeelding 2020-03-11 om 16.06.06

TOMMY JEANS komt met de ultieme Amsterdam sneaker

TOMMY en sneakers? Niet iets wat zij dagelijks releasen maar voor deze limited edition maakte ze een uitzondering. Het merk heeft zojuist voor het eerst een limited edition sneaker gedropt die helemaal in het teken staat van onze hoofdstad, Amsterdam. Dit is de sneaker voor mensen die van Amsterdam houden en samen met TOMMY een eerbetoon willen brengen aan deze creatieve stad.

7De TOMMY JEANS sneaker komt in één lichtblauwe colorway. Het merk eert Amsterdam door het kleurenpalet van de stad te gebruiken. De sneaker is gemaakt van een nubuck basis en heeft curdoroy details met wat suede. De linker voet heeft het TOMMY logo op de achterkant en op de rechtervoet staan de drie iconische rode Amsterdam kruisjes, beiden in reflecterend 3D materiaal.

TOMMY

Yade Lauren en Tirino wonen beiden in Amsterdam en showde hun favoriete plek in de stad, samen met een close-up van de limited edition sneakers. Voor Yade was deze plek het Oosterpark, waar ze haar eerste maanden in Amsterdam spendeerde. Voor Tirino is het de Nieuwmarkt, de plek waar zijn creativiteit een hoogtepunt bereikte nadat hij verhuisde vanuit de Bijlmer.

3TOMMY heeft de sneakers afgelopen weekend gereleased op hun webshop, maar wees snel want er zijn maar een exclusief aantal paar sneakers gemaakt – don’t snooze!

18