IMG_9704

TOMMY JEANS support met de nieuwe capsule de beste versie van jezelf

Met het inluiden van dit nieuwe jaar is de hoop gezet op het wederkeren van normaliteit. Met de gedachtegang van het moment lijkt het ernaar dat we op de horizon weer een schimp zien daarvan. Als hoop een vorm heeft dan durf ik haast te zweren dat ik niet weet welke vorm het aanneemt… doch durf ik met hand op hart te zeggen dat het hoogstwaarschijnlijk doordrenkt zal zijn met kleur. Met het oog daarop besloot TOMMY JEANS die sprenkel van hoop te manifesteren in een capsule collectie. Met een toepasselijk, maar zeer essentieel titel, ‘Luv The World’.

IMG_9996

In een ideale wereld liggen alle vormen komkommers in de winkelschappen, fronst niemand op als  een courgette geel is en is plastic gemaakt van bio-degradable waste. De kern van deze gedachte is een mooi symboliek voor waar we naar streven, but reaching this takes time. De eerste stap in het pad van bewustwording kan beginnen met wat je uitstraalt. Kleding kan hierin een mood make it or break it moment bepalen. De nieuwe collectie van TOMMY JEANS leent zich er dan ook perfect voor om de odds naar jou toe te zetten. De non-gendered Tiedye en neutral wear komt geleverd met een grote glimlach. Dat je sinds de quarantaine is ingegaan niet uit die ene ongewassen kloffie bent gekomen en nauwelijks daglicht met een frisse neus ervaart is met deze collectie dan ook geen excuus meer.

PRE-SELECT - [TJ Luv The World x Dio]7-1080x1920

In deze nieuw gevonden liefde voor het alledaagse kunnen wij ons vinden. Afspraken met vrienden die dieper gaan vanwege de intimitiere diepgaande gesprekken, het aandachtig redden van een plant die op het nippertje van begeven is. Deze handelingen die een verfijnde aandacht, liefde en  tijd vergen lijken de nieuwe standaard. Met diezelfde toewijding heeft TOMMY de focus gelegd op het productie proces van kleding. Met 100% recyclede katoen presenteren zij een sustainable collectie dat in volledigheid circulair is geproduceerd.

000058310024

Het leent zich niet alleen voor het draperen over je lichaam. Zie het als een canvas waarop jij je pas gevonden, of onlangs herontdekte passie voor customisation op kwijt kunt. Jezelf creatief kunnen uiten stopt niet bij het aanpassen van een t-shirt, broek of hoody. Verander gerust het kader van de functie, en creëer een tote-bag, mondkapjes of een prachtige hoofddoek. Laat je niet limiteren door de barrières van kleding, en duik volledig in het proces, want het gaat niet altijd om het resultaat. De weg daarnaartoe is net zo belangrijk!

PRE-SELECT - [TJ Luv The World x Dio]20-new-1080x1080

In de weg van muziek is het creëren de puurste vorm. Dit vakkundig maakproces vergt een sterke dosis creativiteit dat gepaard kan gaan met synergie. Het zoeken naar die perfecte melodie & compositie is precies wat Dio & Gerson dan ook doen. Het laat precies zien dat het behouden van die ritme langzamerhand zal leiden tot een compleet en sublieme realiteit. Check de video van hun weg naar totaliteit hier.

De nieuwe collectie is beschikbaar bij de Bijenkorf vanaf 15 februari.