Drake Tory

Tory Lanez en Drake zijn all good

Ever since Tory Lanez door ‘Say It’ de erkenning krijgt die hij verdient, is de rapper/singer op oorlogspad. Dit betekende dat ook Drake er ook aan geloven moest, zeker omdat beiden uit Toronto komen. Er kan ook zachtjes gespeculeerd worden dat Drake degene is die Toronto global presence heeft gegeven, en dat Tory de urge voelde om onder de aandacht te komen bij de one die al jarenlang de hip hop game domineert. Tory challengde Drake in 2010 dat hij hem 10.000 dollar zou betalen als hij zijn muziek niet goed zou vinden – Drake is hier echter nooit in mee gegaan.

In het onderstaand interview erkent Tory dat hij nooit echt een persoonlijk issue met Drake heeft gehad – fact is dat er inmiddels wel sprake is geweest van behoorlijk veel heen en weer gesteek. Zeker als je denkt aan het idee dat de cover van Controlla door Argentina Fargo misschien wel beter is dan het origineel…

Drake verwoordde het in zijn nummer ‘Summer sixteen als “‘all you boys in the new toronto want to be me a little”. Anyway, er is genoeg te zeggen over alle conflicten tussen de twee, maar het doet er niet meer toe want de twee zijn all good now. Die impressie wordt althans gegeven omdat beide heren zijn gespot op Tory’s persoonlijke insta. De caption van Tory luidt dat hij het ons al had gezegd – al kan het ook zomaar zijn dat hij terugkoppelt naar zijn doorbraak en debuutalbum ‘I Told You’:

Toronto… I Told You @Midjordan 📸

Een bericht gedeeld door torylanez (@torylanez) op

Het kan zijn dat de twee werkelijk waar gewoon eindelijk vriendjes zijn. Een klein conspiracy theorietje zou ook kunnen zijn dat Drake naar de hit ‘Litty‘ van Meek Mill & dus Tory dacht; “Wat hij kan, kan ik beter”. Yup, Meek just took another L:

Anyway, waarschijnlijk mogen we eerdaags heel wat vuur verwachten van deze twee legends from the 6. In een ideale wereld zou Tory wel de plug kunnen zijn tot een verbroedering tussen Drake en Meek. Besef R.I.C.O., de twee waren echt een bomb duo.

Source: Complex