Schermafbeelding 2019-05-27 om 14.33.17

Travis Scott denkt verder dan muziek

Travis Scott is een rockster. Maar niet eentje die zich alleen focust op het afbreken van zalen; Travis kijkt verder. Veel verder. Een wijs man zei ooit: ‘You gotta diversify yo bonds’ en Travis took that to heart. Kijk maar mee naar hoe hij stiekem de wereld aan het overnemen is. Hoe dan? Kijk maar.

Hij is verantwoordelijk voor de meest besproken Nike collab van het jaar


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door flame (@travisscott) op

Travis werkt al lange tijd samen met Nike en is hij dan ook vaak te zien in exclusieve exemplaren. Deze maand kwam de langverwachte Travis Scott x Nike Air Jordan 1 uit en dat smaakt naar meer. Hij bracht hier niet alleen sneakers uit, maar voor het eerst ook een collectie aan kleding met Nike, waaronder tracksuits, shorts, truien en shirts.

Hij heeft een eigen label
Schermafbeelding 2019-05-27 om 16.50.21

Sinds 2017 heeft Travis ook een eigen label waarmee hij artiesten groot wil maken zoals hij dat zelf ook heeft meegemaakt, maar dan eerlijker. Zonder leugens en valse beloftes. Zo zorgt hij ervoor dat de volgende generatie ready is voor een nieuwe carrière. Zo heeft hij grote opkomende namen als Sheck Wes en Smokepurpp gesigned, naast megatalenten als Don Toliver.

Hij is het gezicht van Saint Laurent
1541406989951232-SAINT-LAURENT_SPRING-SUMMER19_TRAVIS_HR_07

Voor de SS19 collectie van Saint Laurent stond Travis Scott model, maar dit was niet zijn debuut. In 2016 werkte hij al samen met het luxe merk voor een campagne video. Dat zijn trouwens niet de enige keren dat je Travis model zag staan, hij heeft al meer dan veertien covers op zijn naam staan.

Hij heeft een Kardashian gewifed

kylie-jenner-travis-scott-gq-cover-story-01

We kunnen hier linksom of rechtsom draaien, maar dit is gewoon een slimme businessmove. Mede door Kylie’s following werd ‘Astroworld’ Travis’ zijn eerste nummer 1 album en ging hij direct richting super-stardom.

Hij is veel bezig met film en televisie
Schermafbeelding 2019-06-13 om 14.47.45
Travis Scott staat bekend om zijn masterlijke visuals en daar heeft hij zelf ook een aandeel in. Onder andere SICKO MODE en ZEZE heeft hij mee helpen regisseren. Naast deze korte films, heeft Travis Scott in 2016 een documentaire uitgebracht en heeft hij in meerdere televisieseries een rolletje gespeeld. En dan moeten wij zijn acteerwerk in zijn eigen video’s natuurlijk niet vergeten. Wie weet komt Travis dus binnenkort nog wel met een eigen film om de hoek kijken.