Schermafbeelding 2019-05-20 om 12.26.58

Travis Scott doneert opbrengst merchandise aan goede doel ‘Planned Parenthood’

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat abortus in Alabama verboden wordt. Er is hier een nieuwe wet geïmplementeerd die abortus officieel tot een klasse A-misdrijf maakt. Artsen worden ook verboden een abortusprocedure uit te voeren in Alabama. Doen ze dit wel, dan krijgen ze gevangenisstraf. Travis Scott wil een mooi gebaar maken en doneert daarom de opbrengst van zijn merchandise aan het goede doel ‘Planend Parenthood’.

Tijdens zijn set op ‘Hangout Music Festival’ in Alabama kondigde hij dit nieuws aan, en uitte zijn steun; “We feel for those in Alabama. I love you all. I just want everyone to know that love is the strongest thing that we can have. So to anyone out there — man, woman — I wanna dedicate this song to you”

Dit jaar hebben al acht staten in Amerika wetsvoorstellen aangenomen om abortus te beperken, het nieuws van Alabama was dus de zoveelste druppel. Planned Parenthood is een non-profitorganisatie uit Amerika voor vrouwen om ze te helpen bij zwangerschap, gezondheid en die pleit voor de bescherming en uitbreiding van de abortuswet en krijgt dus binnenkort van Travis Scott een donatie. Check de beelden hieronder.


Dit bericht bekijken op Instagram

Hard to hear but Travis said he’s donating all of his merch sales from Hangout Fest to Planned Parenthood.

Een bericht gedeeld door Travis Scott (@travisscott_is_laflame) op