highest in the room

Travis Scott heeft weer sicke visuals gedropt voor ‘Highest In The Room’

Travis Scott staat naast zijn spectaculaire shows ook bekend om zijn originele, creatieve visuals. Eerdere video’s die hij releasde en zelf mede heeft geregisseerd zijn SICKO MODE en ZEZE. Het zijn eigenlijk net korte films, met alle special effects en kwalitatieve beelden die erin verwerkt zijn. Het is dus ook niet gek dat hij ook al twee documentaires uitgebracht heeft en al meerdere rolletjes in tv-series heeft. Travis is niet zomaar een rapper, doet veel meer.

Schermafbeelding 2019-10-04 om 10.02.38

Nu brengt Travis weer een sicke masterpiece uit met de video van ‘Highest In The Room’ – de release waar we allemaal met spanning op zaten te wachten. De video is geregisseerd door Dave Meyers en Travis zelf en de productie is gedaan door Nathan Scherrer, Randy Donaldson en Sam Lecca. We zien de rapper eerst in een bewolkte, donkere wereld waarna hij weggeblazen wordt, in een stripclub belandt en dan zonder enige angst over een stalen balk hoog in de wolken loopt.

Schermafbeelding 2019-10-04 om 10.04.13 2

De track zelf kwam vannacht uit, maar was al vaker te horen in zijn live performances. Ook is het nummer voorgekomen in een reclame voor Kylie Jenner, wie nu zijn ex is. Dat heeft ‘m dan ook niet tegengehouden om de muziek gewoon uit te brengen. In een interview met Zane Lowe bij Apple Music Beats 1, vertelde hij over de release: “I was just performing it; this is at a point where I’ve done it at so many shows and it’s been so fun doing it. I was like, ‘Man, I gotta just drop this.'”

Schermafbeelding 2019-10-04 om 10.04.29 2

Ook verklapte hij dat het niet alleen bij ‘Highest In the Room’ blijft: “I’m at the point where I’m just trying to cook up some dope shit and drop ‘Highest in the Room,’ and maybe put something around it. I’m always down to drop music and serve some packs to the fans. It’s time for the fans to eat.”

Check de visuals hieronder.