tweedehands streetwear

Dit zijn de leukste tweedehands kleding webshops voor streetwear

Inmiddels heb je al kunnen lezen waar je de beste vintage items scoort in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Nu delen we de leukste tweedehands kleding webshops voor streetwear. Check de linkjes hieronder.

ASOS Marketplace


Dit bericht bekijken op Instagram

When your colour clash matches perfectly 👌 (📸: @daisydrinkstea)

Een bericht gedeeld door ASOS Marketplace (@asosmarketplace) op


ASOS ken je wel, maar misschien ben je nog niet op ASOS Marketplace geweest. In deze online thrift shop vind je allerlei kleine winkeltjes met ieder hun eigen kleding. Je kan er terecht voor jassen, schoenen, zonnebrillen, sportwear en veel meer.

Vintage threads


Mocht je nog wat nieuwe truien zoeken voor dit najaar, dan ben je op het juiste adres. Hier verkopen ze truien van merken als FILA, Adidas en Nike. Verder hebben ze ook genoeg retro voetbal shirts en puffer jackets in hun collectie zitten.

Rokit

In deze webshop vind je veel retro streetwear en sportwear. Perfect voor als je op zoek bent naar een warme puffer jacket of comfy tweedehands sweaters.

Thrifted


Dit bericht bekijken op Instagram

A fleece is the perfect Autumnal layering piece, grab yours over on Thrifted.com ✔️// #thrifted #vintage #fleece

Een bericht gedeeld door Thrifted.com (@thrifted_com) op


Deze website is ooit heel klein begonnen en is nu in de top 10 te vinden in ASOS Marketplace en heeft een fysieke vintage winkel in Londen gekregen. Dat is niet voor niks, ze hebben heel veel toffe items als sneakers, truien, beanies en jackets in hun collectie.

Deadstock


Dit bericht bekijken op Instagram

YOU ASK WE DELIVER – Our vintage Tommy dungaree drop has just hit the store! Go check it out 🔥

Een bericht gedeeld door Deadstock (@deadstockofficial) op


Als we het over retro streetwear hebben, mogen we deze niet vergeten. Joggingsbroeken, demi overalls, fleecetruien, bodywarmers – deze webshop heeft het allemaal.