stoner

Uit onderzoek blijkt dat stoners vaker seks hebben

Als je elke dag wiet rookt dan heb je meer seks. Dat blijkt uit een enquête die werd afgenomen door condoomfabrikant SKYN Condoms. Meer dan 5 duizend 18 tot 34 jarige Amerikanen vulden de ‘2015 Millenial Sex Survey’ in. Uit hun antwoorden bleek dat mensen die regelmatig smoken meer seks en scharrels hebben en ook nog eens zelfverzekerder zijn in bed dan mensen die geen wiet roken. Zo wist het bedrijf aan NTRSCTN te vertellen.

Om wat dieper in de details te treden; mensen die dagelijks smoken zijn het drukst met wiepen: 14% van hen heeft vaker dan één keer per dag seks. Dat is ten opzicht van 5% van de non-smokers best veel. Denk trouwens niet dat wietrokers monogaam zijn, nee, maar 5% van de dagelijkse smokers (vergeleken met 23% van de niet-smokers) heeft maar één sekspartner gehad en 37% (vergelijke met 14% niet-smokers) heeft met meer dan 15 mensen het bed gedeeld.

Misschien komt dat omdat stoners geweldig zijn in de slaapkamer. Of tenminste, dat denken ze zelf. Een meerderheid van de smokers (59%) zegt ‘amazing’ of ‘very good’ te zijn in bed, terwijl maar 41% van de niet-rokers hetzelfde zegt. Nou, mocht het juist zijn wat de stoners over zichzelf denken, dan hebben online daters geluk. Want 34% van de wietrokers is op dating sites te vinden, terwijl maar 21% van de niet-rokers daar ook aanwezig zegt te zijn.

wiz

Bron: NTRSCTN
Beeld: Flickr, GIPHY