Schermafbeelding 2020-04-10 om 14.48.20

Onze stay inside party tips voor dit weekend

Het is al het zoveelste weekend dat we niet uit kunnen en dat blijft voorlopig nog wel even zo. Daarom moeten we creatieve oplossingen bedenken zodat we toch nog een beetje los kunnen gaan thuis. Hier een gids hoe je dit weekend digitaal uit kunt gaan in quarantine, met zowel elektronische als hiphop muziek.

Livestream DGTL inclusief festival food – hele weekend

lighted-dj-controller-2111015
DGTL had dit weekend plaats moeten vinden maar in plaats daarvan hebben nu besloten een groot deel van de DJ’s die zouden draaien, te live streamen via de website. Als je in Amsterdam woont heb je geluk, want dan kan je ook nog nacho’s en pizza’s bestellen via hun website.

Top Notch liveshow: Veel Osso – zaterdag


Top Notch is er ook voor ons in deze gekke tijd. Zij organiseren elke zaterdagavond om 22:00 uur een live optreden dat wordt uitgezonden op hun YouTube kanaal en waar ook een chat plaatsvindt. Vorige artiesten die meededen waren DJ Abstract, Bizzey en Poke. Deze zaterdag staat Yade Lauren op de planning. Meer zin in een podcast? De Rookworst podcast aflevering twee met o.a Hef en Sevn Alias verschijnt deze zaterdag ook.

Vice Isolation Rave – hele weekend

Lekker raven kan nog steeds in de kelder van Vice. Elk weekend organiseren zij digitale raves, met dit weekend onder andere de Sluwe Vos. Inclusief visuals en mega groepsgesprek via Zoom. Om ze te supporten, kan je digitale drankjes kopen.

Overige tips:
1. Gebruik livestreams van DJ’s om thuis op te dansen en zorg dat je vrienden dit ook aan hebben staan.
2. Dat kan via FaceTime, of nog beter via Zoom want hier kan je jouw scherm in delen en hoeft er maar eentje de DJ set aan te zetten.
3. Iedereen schenkt voor zichzelf een biertje, glas wijn, Red Bull wodka of whatever in en het feest kan beginnen.
4. Zet je lichten uit voor nog meer club-effect, trek je uitgaanskleding aan zorg dat je genoeg booze en snacks in huis hebt.