Screen Shot 2018-08-31 at 17.09.41

Ultimate Ears heeft het voor elkaar gekregen om de ideaalste speaker ooit te maken

UE Boom is al jaren een gewaardeerde naam in het mobiele muzieklandschap. Een Bluetooth speaker is een essential geworden voor de huidige millennial. Het is vaak de muzikale fundering van een woonkamer, een huisfeestje, een strandtrip of een vakantie. En een fundering moet stabiel zijn – dat was UE altijd al, maar met de BOOM 3 en MEGABOOM 3 gaan ze nog pittig wat stapjes verder.

De twee paradepaardjes van Ultimate Ears hebben een make-over gekregen die voor veel mensen als muziek in de oren klinkt. No pun intended.

Where to begin? Laten we beginnen met de buitenkant – de bekleding waarmee de nieuwe speakers zijn uitgerust is gemaakt van high-performance, brandwerend materiaal. Dit maakt de al waterproofe speakers nog stabieler. Sterker nog: de BOOM 3 en MEGABOOM 3 kunnen gewoon drijven én kunnen tegen stof. Het maakt dus niet uit of je naar de woestijn of het zwembad gaat – je gaat nooit meer met een kapotte speaker zitten.

That ain’t all tho. Met de nieuwe magic button kun je direct via de speakers muziek afspelen, pauzeren en nummers skippen zonder dat je eerst je telefoon moet zoeken. Wanneer je gepaired bent met de vernieuwde BOOM en MEGABOOM van Ultimate Ears heb je via de vernieuwde iOS-app met één klik toegang tot meer dan 45 miljoen nummers en je favoriete playlists uit de Apple Music-catalogus.

Één van onze favoriete features van de UE speakers is de LinkUp, waarmee je speakers aan elkaar kan verbinden om geluid van allerlei plekken te laten komen. Met de nieuwe update kunnen er dat wel tot 150 (!!) zijn. Wie heeft er nog een geluidssysteem nodig? We don’t. Al helemaal niet omdat de speakers een ontvangst hebben tot wel 45 meter én hebben ze een 360-graden geluid dat nóg trouwer blijft aan de muziek.

Zowel de Ultimate Ears BOOM 3 als de MEGABOOM 3 zijn vanaf medio september verkrijgbaar in enkele geselecteerde landen in Europa, waaronder Nederland. Begin je leven/woonkamer/huisfeestjes/festival experiences te upgraden – you deserve it. Meer info? Dat is te vinden via de site van Ultimate Ears.