3118167_37763f2eb2_z

UNO geeft na jaren eindelijk toe dat je kan eindigen met een pestkaart

Waarschijnlijk heb je als kind wel honderden keren UNO gespeeld, maar dit wist je nog niet. Je hebt UNO je hele leven al verkeerd gespeeld, want het blijk nu dat je gewoon mag eindigen met een pestkaart.

Die regel staat niet tussen de spelregels, maar iedereen ging er eigenlijk gewoon van uit dat dit niet mocht. Net zoals bij pesten bijvoorbeeld. Maar doordat iemand het simpelweg vroeg aan UNO op Twitter, is het nu helemaal duidelijk geworden dat dit gewoon mag. Nou, nu kun je het in elk geval nooit meer fout doen.

uno-OMG