Schermafbeelding 2020-06-18 om 09.23.43

Laat sponsoren van Veronica Inside weten wat er met hun geld gemaakt wordt

Het programma Veronica Inside bestaat uit een aantal mannen die eigenlijk al een tijd geleden van de buis hadden moeten gaan. Maar ze zijn er nog steeds, met hun ‘kantine humor’, hoe het genoemd wordt. Maar wat Johan Derksen nu weer voor ‘grappigs’ gezegd heeft, dat kan niet door de beugel.

Toen ze het aan tafel over de Black Lives Matter demonstraties hadden, zeiden ze dat er in Leeuwarden iemand als zwarte piet verkleed kwam als tegenbeweging. Dat noemden ze ten eerste al een held, en Derksen voegde er nog aan toe: “Weten we zeker dat het niet Akwasi was?”.

Nu roepen mensen massaal op om de sponsoren achter het programma bewust te maken van het feit dat zij zulke uitspraken eigenlijk ondersteunen. In onderstaande video is te zien welke grote merken het programma sponsoren. Onder andere Toto, Gamma, Alber Heijn en Venus Gilette horen hierbij. Hoe lang kan je dit als adverteerder nog negeren? In feite steun jij het programma, en sta je achter hun mening want door jouw bijdrage kunnen ze het programma maken. We mogen toch hopen dat zij racisme niet goedkeuren. Daarom roepen we nu op om deze brands te connecten, te taggen, te mailen en te Tweeten. Laat ze weten wat er met hun geld gemaakt wordt!