iPhone 11 Pro Max

Dit is het verschil tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro Max

De nieuwste iPhone is nu dan eindelijk op de markt gebracht en dat betekent voor ons weer verbeterde foto’s voor op de instagram feed en selfie’s waar je je puisten en poriën nog helderder kan zien. Je zou je professionele fotocamera bijna uit het raam willen gooien voor de nieuwe verbeterde iPhones van Apple, de producten mogen wat kosten maar dan krijg je ook waar voor je geld. Maar the real question is; moet je dan gaan voor de normale 11, de Pro, of juist de iPhone 11 Pro Max. Wij hebben de opvallendste verschillen voor je op een rijtje gezet:

Look en Feel
De iPhones zijn allemaal uitgerust met een glas finish. Het verschil tussen de 3 zit hem in de achterkant. De normale 11 heeft maar 2 lenzen met een matte camera bump en een glossy glazen achterkant.

Apple_iphone_11-familie-kleuren

Juist bij de 11 Pro en iPhone 11 Pro Max is dat omgedraaid, de behuizing aan de achterkant is gemaakt van stainless steel en volledig mat en een glazen camera bump.
iphone-11-pro-groen

Ook komen de smartphones weer in verschillende fleurige kleuren, als je gaat voor de iPhone 11 kan je kiezen uit wit, zwart, groen, geel, paars en rood. Voor de Pro en Pro Max zijn de kleuren iets zakelijker, zij komen in de kleuren: midnight groen, spacegrijs, zilver en goud.

De grootte en opslag
Uiteraard zit er verschil in grootte in de telefoons en dat is niet voor niks. De iPhone 11 heeft namelijk een maximum van 256GB opslag geheugen terwijl de Pro en de Pro Max gaan tot 512GB. Dat maakt dat de iPhone 11 5,8 inch is en de pro- en pro max  6,5 inch.

iphone-11-pro-max-rear-full-rear

Ook in gewicht verschillen de telefoons van elkaar, en dat heeft weer te maken met het materiaal. De big boys wegen 194 gr terwijl de compactere 11 , 188 gr weegt.

Beeld en Camera
Waar het dan allemaal om draait, het beeld en de camera. Buiten dat de 11 het met één lens minder doet zit er eigenlijk niet zo veel verschil de camera performance. Beide Pro series en 11 zijn uitgerust met een 12 mega pixel camera en kunnen 4K kwaliteit video’s opnemen.

Waar wel heel veel verschil in zit, is de resolutie.  De iPhone 11 Pro Max maakt namelijk gebruik van een OLED beeldscherm, wat voor de gebruiker betekend dat kleuren er net iets levendiger uit zien. Voor de normale iPhone 11 geld glashelder beeld natuurlijk ook, maar die doet het met de beste LCD resolutie die wij op dit moment kennen.