VIDEO STAGIAIRES

Voor onze visuele redactie zijn wij op zoek naar cameramannen- en vrouwen, die ook ervaring hebben met het editen van video’s. Bij BALLINNN’ werk je in een bedrijf dat voor een zeer breed scala aan opdrachten staat. Je leert dan ook te werken met uiteenlopende opdrachten als branded content, redactionele content en verschillende eigen formats. Maar als creatieveling is de belangrijkste bijkomstigheid nog wel: je krijgt binnen BALLINNN’ de ruimte om jouw eigen creatieve input te geven. Wees niet verbaasd wanneer je zelfstandig keuzes mag en moet maken.

Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je wonen in Amsterdam of omstreken. Je mag ook van verder komen, maar beoordeel zelf of je de dagelijkse reistijd mentaal aankan. Verder gaat het hierbij om een full-time stage.

Momenteel zoeken wij naar stagiaires die ons vanaf februari komen versterken. Voor deze stage is een stagevergoeding beschikbaar.

Onze ideale kandidaat:

– Is een student op MBO/HBO/WO niveau
– Kan overweg met verschillende types camera’s als DSLR’s en filmcamera’s
– Heeft een eigen idee over esthetische idealen
– Is assertief, punctueel en zelfstandig
– Is niet op zijn/haar mond gevallen en kan meedenken in het ontwikkelen van concepten
– Kan tegen kritiek en tijdsdruk – zonder daarbij in te leveren op kwaliteit
– Is een super talent in spotten, inladen en syncen
– In het bezit van een rijbewijs B (pré)
– Heeft basiskennis van Premiere en After Effects

De werkzaamheden omvatten onder andere :

Het maken van verschillende items, series en filmreeksen. BALLINNN’ is altijd op zoek naar creatieve mogelijkheden die nieuwe kansen oplevert. Als cameraman/vrouw hoef je niet bang te zijn dat je met lege filmrollen staat.

Daarbij is het van belang dat je kan ondersteunen in het proces van editen. Ook werk je in cross-redactioneel samen met de content schrijvers. In diverse opdrachten zal je hen moeten ondersteunen in het vormgeven van de webcontent. Samen met het videoteam werk je dus om de visuele content van BALLINNN’ van top kwaliteit te maken.

Herken jijzelf in de visie en de uitdaging? Wacht dan niet langer en stuur ons een mail – want vol is vol. Voorzie de mail van een CV, bondige motivatie en een gouden greep uit jouw portfolio. Stuur het naar info@ballinnn.nl en vermeld daarbij ‘videostage’ in het onderwerp. Kleine tip: zoals we al zeiden, zijn we opzoek naar creatieve mensen. Wees dus ook creatief in je sollicitatie. Hoe? Dat is natuurlijk helemaal aan jezelf. Stuur een sterke mail en misschien zien we jou dan hier terug op de werkvloer.