ue-nieuwe-boom-megaboom

Vijf situaties die eigenlijk altijd om een soundtrack vragen

Muziek is belangrijk. Het kan bepalen hoe jij je voelt en het bepaalt ook vaak de sfeer in welke setting dan ook. Als jij je crush uitnodigt voor een drankje bij jou thuis heb je meer slagingskans als je bijv. John Legend luistert in plaats van 6ix9ine (behalve als je chick into some freaaaky shit is).

Anyhow – muziek is belangrijk. Essentieel zelfs. Natuurlijk kan je het luisteren op oortjes – of als je geen ziel hebt gewoon uit je telefoonspeaker – maar echte mensen weten dat een goede bluetooth speaker bijna net zo essentieel is als de muziek zelf.

Waarmee je die soundtracks afspeelt? Met de all-new Ultimate Eears BOOM 3 of MEGABOOM 3, natuurlijk. Hier legden we je al uit wat voor crazy toffe speakers dit zijn – if you didn’t know yet. Hieronder een lijst met vijf scenarios waarbij een soundtrack essentieel is.

Tijdens het etentje met je bae
image
Hoe niet ook?! Als je met je future wifey of future mans aan het eten bent, kan een soundtrack je sowieso helpen om je einddoel te bereiken. Zoals we eerder al zeiden: een beetje John Legend of Frank Ocean op de date zorgt voor de nodige loveydovey mood. Je playlist afspelen vanaf je laptop is over with  – get that Ultimate Eears sauce in your life.

Poolparty 
alcoholic-beverages-beverages-blur-587738
De zomer is na die laatste paar warme oktober dagen helaas officieel voorbij, maar dat betekent niet dat je de zon niet kan opzoeken. Een poolparty is namelijk nooit iets vervelends – behalve als er geen muziek is. Gelukkig is de Ultimate Ears BOOM 3 volledig waterproof, mocht je lompe dronken vriend de speaker omstoten.

Een zonnige ochtend
image (1)
Toen we zeiden dat muziek bepaalt hoe jij je voelt, meenden we dat. Probeer maar een keer op een zonnige ochtend een lekkere feel good playlist met bijvoorbeeld tracks van Anderson .Paak op te gooien – je vermoeidheid verdwijnt met elke vrolijke stap die jij half dansend zet vanuit je keuken/kamer richting je djoen/school/whatever.

Die ene stiffe verjaardag

Hoeveel stiffe verjaardagen zouden gered kunnen worden met goeie tunes? Elke keer dat je in een cirkeltje naar de leverworst zat te staren, dan zou dat veel fijner zijn geweest met een goede playlist to back it up. Toch?

Wanneer je na een heartbreak uit het raam kijkt

WhatsApp Image 2018-10-16 at 13.59.12
Het liefst met regen die op het raam tikt terwijl jij een traantje wegpinkt, denkend aan je ex met Marvin’s Room van Drake op de achtergrond. Via je Ultimate Ears BOOM 3, uiteraard.

Zelf een scenario die een soundtrack nodig heeft? Begin dan snel je research te doen en te beslissen of je voor een Ultimate Ears BOOM 3 of een MEGABOOM 3 gaat – we can’t recommend them enough.