13669423_1085686411514035_1049562649911316360_o

Tien redenen om naar VD Festival te komen (voor in je twijfelende Whatsapp groep)

Eigenlijk weet jij al hoe lit Vunzige Deuntjes festival gaat worden. Uiteraard. Maar soms heb je die morrende mensen in je WhatsApp groep – de beruchte twijfelaars. De “wat als” mensen. Ben je klaar met de discussie voeren en ze mee te slepen? Wij hebben de solution: gewoon dit artikel laten lezen.

BALLINNN’ Stage

We beginnen meteen door een veer in onze eigen reet te steken. We zijn dan ook belachelijk trots op het feit dat we dit jaar een eigen stage mogen hosten op het Vunzige Deuntjes festival. Het is de ideale mix-match van hip-hop, grime en future beats; precies wat wij zijn, dus. Check hier voor een uitleg van ons waarom de BALLINNN’ Stage nu al legendarisch is.

There’s more tho

Naast de BALLINNN’ stage zijn er natuurlijk nog meer stages. Elke stage heeft zijn eigen thema en natuurlijk ook vibe. Er is op het festival dus voor ieder wat wils. Zo kan je glijden op RnB en Soul tunes bij de Bad Gyals Club, genieten van Hip-Hop classics bij de No Diggity stage en winen en/of wassen bij de Wasserette stage. Om alle live-acts en bloedtoppers die op de Connekt stage staan nog niet eens te mentionen.

Vibes

Grote namen op de line-up zijn great, maar zijn niet de reden waarom je naar een festival hoort te gaan. Bij Vunzige Deuntjes snappen ze dat precies en weten ze geweldige namen – Sango staat op onze stage *kuch kuch* – te combineren met een geweldige sfeer die belangrijker is dan welke naam dan ook. Vunzig en Vibe beginnen niet voor niets allebei met een V.

Nederlands glorie

Natuurlijk zijn er wel artiesten te vinden op het festival, met name Nederlandse artiesten. Geniet op het fesitval van een paar van Nederlandse meest hete artiesten op dit moment. Denk hier aan Broederliefde, Jonna Fraser, Bokoesam en natuurlijk Ronnie Flex. De creme de la creme van de Nederlandse hiphopindustrie staat on stage bij Vunzige – voor die ene twijfelaar die niet gelooft in vibes maar wel in namen.

Karaoke Show

Je hoeft niet meer naar een soort vaag barretje met slecht licht om karaoke te doen – dit jaar vindt namelijk de Aiscream Karaoke Show plaats op Vunzige Deuntjes Festival. Alleen maar straight-up Rnb en Hip Hop classics; heb jij het in je?

Vegan friendly 

Het festival is trots op het feit zichzelf een Vegan-friendly festival te noemen. Elke eet gelegenheid op het festival heeft minimaal 1 veganistisch gerecht op het menu. Voor alle vegan-twijfelaars out there. We know you exist.

Silent disco

Een silent disco op je festival is anno 2018 niet meer heel speciaal – maar wel als het op Vunzige Deuntjes Festival is. Bij de Silent Disco strijden verschillende DJ-collectieven geruisloos om de prestigieuze Silent Disco Cup! Als bezoeker kun je op je headphone kiezen naar welk van de twee strijdende partijen je luistert. De partij met de meeste luisteraars wint en is door naar de volgende ronde. Next level silent festivallin’.

Shoot the bunny

Er is dit jaar op het festival een schiettent waar je met paintball geweren kan schieten. Je kan niet zomaar schieten, Vunzige Deuntjes heeft namelijk iemand zo gek gekregen om de hele dag in een konijnen pak door een hindernisbaan te laten rennen. Je kan ook zelf in het konijnenpak stappen en als je de hindernisbaan zonder geraakt te worden doorloopt, krijg je een gratis drankje.

Reuzenrad

Ook nieuw dit jaar, is het reuzenrad! Hier heb je inzicht over het hele festival & veel verder, extra goede views voor die insta-stories en een briesje als de zomerzon je even teveel wordt.

Hot Tub Area

De Bad Gyals Club organiseert dit jaar de Hot Tub Area. Zoals de naam doet vermoeden is dit waterparadijs gevuld met hot tubs, (wodka)waterpistolen, opblaasgeweld, meest tropische deuntjes van je favoriete Bad Gyals en hoogstwaarschijnlijk mooie vrouwen.

Dus, laatste twijfelaar in de app groep; ben je al overtuigd? Begin dan snel je kaartjes te halen via de site.