MARKERAD

Virgil Abloh collectie ‘MARKERAD’ bij IKEA zorgt voor files in België

Vorige week kwam de collectie van Virgil Abloh uit bij de IKEA in Nederland. Deze collectie, ‘MARKERAD’ bestaat uit 15 items die de Off-White designer bedacht heeft en worden verkocht voor meer IKEA-achtige prijzen. In Nederland en België waren de producten gelijk populair, er bleven zelfs mensen voor de IKEA winkels slapen.

sculpture-tas-markerad-collectie-450a5cd45e3508bc1265a142e191bc58

De collectie bestaat uit een ‘WET GRASS’ mat van nep gras, een gigantische kassabon als kleed, een Mona Lisa tekening met verlichting, een gereedschapskist, tafels, stoelen en nog meer. Het wordt over de hele wereld verkocht, maar vanochtend om 10:00 uur waren de winkels Zaventem en Wilrijk in Nederland aan de beurt.

Vier doorzetters bleven vannacht voor één van de winkels in België slapen, omdat ze de allereersten wilden zijn en ook ontstonden er files op de A12 rondom de IKEA winkels. Mocht je dus iets uit de collectie willen, dan moet je nu heel snel sprinten; het is niet online verkrijgbaar.

Alle items check je hieronder in de swipe post.


Dit bericht bekijken op Instagram

Maak een statement in je woning. De MARKERAD collectie van Virgil Abloh en IKEA is vanaf morgen (heel beperkt!) beschikbaar.

Een bericht gedeeld door IKEA Nederland (@ikeanederland) op