drake-dj-semtex-interview-1

Volgens Wikipedia dropt Drake morgen zijn volgende album

De verwachtingen rijzen de pan uit als het gaat om Drake en z’n nieuwe album. Drizzy is de laatste tijd natuurlijk al vaak in het nieuws; zo knuffelde hij J.Lo, verzette hij z’n concerten terwijl hij pornosterren datete en Bar Mitswah’s ownde, hintte hij naar een reünie door te viben in ‘Reminder‘ van The Weeknd en brengt hij zijn OVO Fest naar London Town.

Anyway, laat dat. Wij willen z’n muziek. Zijn laatste album ‘Views’ dateert alweer van 29 april 2016 – en 10 februari liet hij onze traanbuizen klappen met de mededeling dat zijn ‘More Life‘ destijds over 2 weken klaar zou zijn. For the record; HET IS 3 MAART (dat zijn inmiddels 3 weken). Omdat we door interne omstandigheden Drake’s telefoonnummer verloren zijn voor een persoonlijke update (..) checkten we de alleswetende, de betrouwbaarste onbetrouwbare bron Wikipedia. En verdomd, MORGEN 4 maart gaat Drake zijn album droppen. Volgens Wikipedia in ieder geval dan.

More Life dude

Features met o.a. 21 Savage en andere artiesten mogen verwacht worden. Aangezien het album een kroonjuweel is, kan het zomaar zijn dat er diamantjes als Fake Love, Sneakin (ft.21 Savage) en Two Birds, One Stone op te bewonderen zijn. Voor de productie zijn 40, Frank Dukes, Kanye West, London on da Track en Vinylz mede verantwoordelijk. Het album zal worden uitgebracht door Young Money Entertainment, Cash Money Records en Republic Records (thanks Wiki).