RichardTerborg_GrowDayII_97

Waar andere festivals ophouden, gaat ‘GROW’ verder

Festivals zijn een oase van gekkigheid. Helaas zijn er nog steeds te veel festivals die rusten op niks anders dan de line-up. Randprogrammering is, helaas, vaak nog ver te zoeken. Een generieke bar met ‘burgers’ erboven of een hoekje waar je ballonnen kan doen tellen niet.

GROW festival onderscheidt zich daar juist wél. Het festival heeft al een sicke line-up, maar gaat nog een stap verder waardoor de randprogrammering een volledig programma op zich is geworden: ‘GROW UNPLUGGED’. We hebben even lopen speuren en GROW lijkt ons een festival waar je het zelfs naar je zin gaat hebben als je muziek haat.

ALGEN SISHA ROKEN

Ja, je leest het goed. Shisha roken, gemaakt van algen. In Alga’s Bar voedt je als bezoeker de kolonie algen –
na het leveren van genoeg zuurstof worden je zintuigen geprikkeld met een algensmoothie of algenshotje – algen met vodka? Let’s get it.


POPCORN VAN PLANTEN TJAPPEN

Popcorn van mais eten is echt een ding van 2016. Dit jaar zijn we op Cressen, broertje. Tenminste – Toon is op Cressen. Toon ontwikkelt thuiskweeksystemen; kleine urban jungle. Cressen zitten tjokvol smaak en dus maakt Toon er popcorn van. Klinkt als een must-try.

EEN EETBARE HUT BOUWEN

Soms wil je niet even upturnen. Soms wil je even zitten. Hangen. Dat kan ook bij GROW! Dat niet alleen – naast chillen in een speciale getaway, kan je daar ook shiitake mushrooms planten. Die kunnen vervolgens op GROW 2019 opgegeten worden. Definitie van ‘GROW’!

Wil je gaan gaan? Nemen we je niet kwalijk. Tickets haal je alvast via de site van GROW!