jarreau-vandal

Waarom Jarreau Vandal meer dan alleen een goeie DJ is

Nederland staat bekend om het hoge niveau van DJ’s die we hebben. Over het algemeen ligt het niveau van zelfs club DJ’s hier hoger dan op andere plekken, en dat is iets om trots op te zijn. Jarreau Vandal is hier een voorbeeld van; alleen heeft hij de titel van goeie DJ al ver achter zich gelaten.

Als je een beetje aanwezig bent in de Nederlandse scene, dan ken je Jarreau Vandal sowieso. Hij staat erom bekend dat hij elke set compleet kapot maakt, dat hij haast perfecte club bangers kan maken en dat zijn Vandalized Edits ongelofelijk ham gaan op SoundCloud. Toen hij dit jaar zijn ‘Anthology’ project uitbracht liet hij zien dat hij langzamerhand is gegroeid tot een all-round, volwassen artiest.

Deze groei komt ijzersterk naar voren tijdens zijn appearance bij ‘Red Bull Music Uncut’. Hij speelt de drumpad, de keys en staat op een gegeven moment ook zelf achter de microfoon staan om de backingvocals van zangeres Luna Mae te doen – en neemt dit allemaal op in 1 take. Check de beelden hierboven.