Screen Shot 2017-09-07 at 16.32.26

Waarom vloggers op je festival best wel een goed idee zijn

Festivals worden traditioneel gezien gedomineerd door artiesten, wat best logisch is. Zij brengen muziek en muziek = festival. Echter merk je steeds meer dat ook andere programmering de standaard begint te worden. Festivals hebben gastsprekers, kunstenaars en caberatiers. Hans Teeuwen was vorig jaar zelfs headliner op Lowlands.

Wat is dan de volgende stap? Vloggers. Ook een logische move. Vloggers zijn entertainend – ze zijn natuurlijke hosts. Daarnaast zijn de meeste grappig (Enzo Knol, not you) én zijn ze somehow someway involved met muziek. Daarom is het ook tof om te zien dat KAFTIVAL vloggers niet alleen embraced, maar ze ook een platform geeft.

Om je alvast op te warmen voor KAFTIVAL namen een paar van onze favoriete YouTubers, #hashtagdieboys, plaats in KAF om daar een breed scala aan onderwerpen te bespreken – dat ging er ongeveer zo aan toe.

Benieuwd geworden? Koop dan alvast je kaartjes voor KAFTIVAL voordat ze weg zijn! We hebben ook goed nieuws voor je: als je bij het kopen van je kaartjes de code BALLINNN<3 invoert dan krijg je nog 25% korting ook. Zien we je linksvoor bij Wilde Westen?