fouilleren-1545216293

Wat het volk wilt zien in de extra ‘Ex on the Beach’ afleveringen

Gister is bekend gemaakt dat er nieuwe speciale ‘Wat gebeurde er next?’ episodes komen van misschien wel het meest succesvolste ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ seizoen tot nu toe, tot grote genoegen van de kijkers. Er zijn natuurlijk een paar dingen die een open einde hebben en een paar dingen waar wij gewoonweg antwoord op willen.

Hoe is Viktor beland met het broertje van Brody?

Een dag na de laatste aflevering verscheen ineens deze foto op het MTV Instagram kanaal: het broertje van Brody weet, in tegenstelling tot zijn grote boze broer, wel te scoren en eindigt met Viktor. We need answers!

Het catfish verhaal van Renan
Screen Shot 2019-01-16 at 11.36.31

We vonden Renan al vervelend genoeg aangezien hij het niet kon laten om om de haverklap een Engelse zin eruit te gooien, maar wat er in de laatste aflevering gebeurde was de druppel. Tijdens een date kwam er een ‘ex’ van hem aanspoelen die hem eventjes confronteerde met het feit dat hij haar gecatfished heeft en verder werd er niet meer om naar gekeken. Catfishen is een serieus iets en de vraagtekens zijn nog te groot. Oh, en Yin Yin was zo mooi dat we haar nog wel een keer willen zien.

Een boksgevecht tussen Mezdi en Harrie
Screen Shot 2019-01-16 at 11.41.51

In de laatste aflevering brak de hel los toen Mezdi en Harrie het bijna met elkaar aan de stok kregen. Mezdi en Harrie zijn beide uitstekende vechters als we hun Instagram mogen geloven en Mezdi was tevens ook aardig betrokken bij de influencerbattles. Dit zou er dus eentje zijn waar we wel graag naar zouden kijken.

Hoe boos is Stacy dat Robin haar geghost heeft?
fouilleren-1545216293
Het doet altijd pijn als je afgewezen wordt, maar geghost worden na drie weken lang in elkaar gezeten te hebben doet echt veel pijn. In de laatste paar minuten van de laatste aflevering meldde de commentator dat Robin zich nooit meer heeft laten horen na de opnames. Wij zijn benieuwd wat een vurige dame als Stacey hier op te zeggen heeft.

Heeft Lena het echt gedaan met Chivv en Defano?

Lena heeft zich ondertussen al gevestigd in de hiphopwereld nadat Chivv en Defano hun interesse bekend hebben gemaakt. Chivv heeft een track over Lena gemaakt (Monica, Monica, Monica!) en Defano host een valentijnsfeest in Club Blu met onze favoriete twerker. Spill the tea!

De extra afleveringen verschijnen de komende weken en op 16 februari wordt er een marathon uitgezonden met alle afleveringen achter elkaar.