The Weeknd

The Weeknd vertelt over zijn drugsgebruik en album

Na de release van de titel track van zijn nieuwe album After Hours staat The Weeknd op de cover van CR MEN. De artiest doet in het interview een boekje open over zijn drugsgebruik, het nieuwe album, eenzaamheid, zijn rol in Uncut Gems en meer. De artiest heeft zichzelf gestyled in fully Sammy Davis Jr. drip. The Weeknd is een groot fan van deze artiest. Wij hebben de belangrijkste quotes uit het interview voor je op een rijtje gezet.

The Weeknd zegt een aan en uit relatie te hebben met drugs. Hij is er niet constant mee bezig, maar soms helpt het om zijn mind te openen. Vooral als hij creatief bezig is helpt drugs bij zijn process. Hij vertelt wel altijd nuchter te zijn tijdens zijn optredens, zelfs alcohol slaat hij dan over.

Ook vertelt hij heel zeker te zijn over zijn nieuwe project After Hours. Zijn visie is duidelijk en het karakter wat hij presenteert ook. Hij krijgt hierdoor de kans om een compleet nieuwe kant van zichzelf aan fans te laten zien. Een van zijn nieuw tracks, Heartless, heeft hij geschreven na zijn laatste EP My Dear Melancholy. Daarom voelde het goed om de track uit te brengen. Hij speelt in de tune een karakter dat gaat overcompenseren nadat hij is aangetast in zijn vrijheid. Dit doet hij door te sinnen in Vegas. Zo introduceert hij een nieuw chapter in zijn leven.

Verder zegt The Weeknd niet vaak zijn huis te verlaten. Dit helpt hem om gefocust op zijn werk te blijven. Een workaholic zijn ziet hij als een blessing en een curse. Hij houdt ervan om bezig te zijn met werk en zegt misschien zelfs verslaafd te zijn. Zelfs als hij niet werkt, denkt hij aan werk. Hij vertelt dat het hem afleidt van zijn eenzaamheid.