MHD

Win kaarten voor MHD In Afas Live

De 23-jarige Mohamed Sylla – beter bekend als MHD is meer dan een rapper. Hij is een grondlegger van een nieuw genre – de bedenker van Afro Trap; een mix tussen klassieke Afrikaanse drumpatronen en Franse rap geïnspireerd door de buitenwijken van Parijs.

Na al het succes dat de Fransman heeft behaald laat hij weten klaar te zijn met de muziekscene. Klinkt misschien als een marketingstunt, maar hij lijkt serieus te zijn. Het is een moeilijke lifestyle en hij wilt gewoon z’n oude leven terug. Gelukkig kan je afscheid in stijl nemen. Gewoon hier, in Nederland. De Franse rapper komt op 16 januari voor een concert naar AFAS Live, Amsterdam. De show is een onderdeel van z’n tour dat in het teken staat van zijn nieuwe album ’19’, dat 19 september online verscheen. Het beloofd een spectaculaire show te worden en wij mogen 10 personen gelukkig maken. Wij geven namelijk 5x 2 tickets weg.

Het enigste wat je ervoor hoeft te doen is Ballinnnmag volgen op Instagram, de post van MHD liken en jouw vriend of vriendin taggen in de comments.