screen-shot-2013-03-29-at-10-34-46

Willem van the Opposites heeft een veelbelovende hoofdrol in een film te pakken

Misschien ben jij één van de mensen die zich de afgelopen jaren afvroeg wat The Opposites nou precies aan het doen zijn. Nieuwe muziek was er al jaren niet te horen, gezamenlijke shows werden niet meer gedaan. Van Big2 verscheen er genoeg online, maar rondom Willem bleef het akelig stil.

Tot nu. Vandaag is namelijk bekend gemaakt dat Willem de Bruin een hoofdrol gaats pelen in de nieuwe Nederlandse film Catacombe. In de film slijt profvoetballer Jermaine Slagter zijn laatste dagen bij een Nederlandse club. Het fanatisme waarmee hij de verdedigingslinie aanvoert kan echter steeds minder verhullen dat hij buiten het veld volledig aan de grond zit. Wanneer zijn gokschuld wordt opgeëist door een matchfixingsyndicaat, moet Slagter alles op alles zetten om zijn leven overeind te houden.

Naast Willem, die de rol van Jermaine Slagter op zich neemt, spelen ook Kevin Janssens en Lilliana de Vries in de film. De regie is van de hand van Victor D. Ponten, die eerder samen met Jim Taihuttu het veelgeprezen Rabat maakte.

De film zal in juni 2018 uitgebracht worden, opnames beginnen in mei.