20SS_xSP_Future-Rider_Ride-On_DaniLeigh_0869

Win de kleurrijke, retro PUMA Future of Style Rider om 2020 vlammend in te gaan

Deze maand kwamen de kleurrijke PUMA Future en de Style Rider van het Rider Ride On Packet uit, als opvolger van de PUMA Rider OG Pack. Precies op tijd om het nieuwe decennium in te luiden, brengen ze vernieuwende sneakers uit die klaar zijn om 2020 over te nemen. Omdat we willen dat jullie vlammend het nieuwe jaar in gaan, geven wij vandaag de vintage-inspired PUMA Future Rider en de PUMA Style Rider weg.

20SS_xSP_Style-Rider_Ride-On_020_Ride-On_Product_0290_NOISE_RGB

PUMA Style Rider

De PUMA Style Rider is met zijn unisex design, primaire kleuren en opvallende, dikke onderzool een unieke sneaker om je outfit mee af te maken. PUMA heeft hierbij gebruik gemaakt van de RIDERFOAM technologie, voor ultiem comfort.

20SS_xSP_Future-Rider_Ride-On_Product_1419

PUMA Future Rider

De PUMA Future Rider is net wat smaller dan de Style, maar net zo comfortabel. De sneaker heeft hetzelfde kleurenpalet als het andere model, maar is door het design weer een hele andere schoen. Hij is iets minder bulky dan de Style Rider, en doordat deze sneaker lightweight is, ook lekker bouncy.

Hoe je kans maakt? Laat in de comments op de Instagram post of de Facebook post weten waarom jij het verdient om het nieuwe jaar in te gaan met een stel frisse patta’s van PUMA. Laat dan ook meteen weten of jij de Future Rider of de Style Rider zou willen winnen, en wie weet start je het nieuwe decennium met deze kleurrijke eyecatchers. Succes!

20SS_xSP_Style-Rider_Ride-On_020_Ride-On_Product_0281_NOISE_RGB

20SS_xSP_Future-Rider_Ride-On_Cordae_1450